Om oss

Vi er et lite og veletablert rørleggerfirma som holder til sentralt i Oslo. Selskapet ble etablert i 2009 og har vært slik det er i dag siden oppstarten.

Rørverket AS 

Vi har en jevn og tilbakevendende kundegruppe bestående av både privatpersoner og næringskunder. Våre ansatte har svennebrev og mesterbrev, og vi er en lærebedrift med sentral godkjenning.

Vi er et allsidig rørleggerfirma som utfører oppdrag innen varmepumper, utvendig vann og avløp, samt rørleggerarbeid i forbindelse med kjøkken og bad. I samarbeid med våre underleverandører fungerer vi som totalleverandør for våre kunder. Som vår kunde får du fullført prosjektet på en trygg og effektiv måte. Vi sier oss aldri fornøyd med et prosjekt før kunden er fornøyd, og gjør vårt beste for å tilfredsstille alle våre kunders ønsker.

Vi kommer på befaring

Vi kommer gjerne på befaring for å se over alt som trengs å gjøres av rørleggerarbeid, samt gå over ditt gamle anlegg og vurdere om noe er søknadspliktig til kommunen. Etter befaring får du et prisoverslag og et tilbud fra oss.

Les mer om våre tjenester her.

Kontakt oss

Skal du pusse opp bad eller kjøkken, bygge nytt eller installere varmepumpe i din bolig? Ta kontakt med oss! Vi kan også bistå med utvendig vann og avløp, samt overvannshåndtering og installasjon av rensebasseng.

Du finner vår kontaktinformasjon her.