Text

Varmepumper

Varmepumper bruker vannbåren varme, hvilket er en miljøvennlig løsning som gir godt inneklima og god komfort. Vi leverer bergvarmepumper som henter energi fra bakken.

Text

Bergvarmepumper, et miljøvennlig alternativ


Når du bestemmer deg for å installere en bergvarmepumpe i din private bolig, får du et stabilt og komfortabelt inneklima, der energi brukes på en miljøvennlig og kostnadseffektiv måte. Bergvarmepumpen installeres ved at det borres en energibrønn i nærheten av din bolig. Brønnen vil være omtrent 200 meter dyp, slik at energien som ligger lagret i berggrunnen kan hentes opp og brukes til å varme opp eller kjøle ned din bolig. Varmepumpen bruker fornybar solenergi og bidrar med det til å redusere CO2-utslipp.


Totalleverandør av varmepumper


Vi er et lite rørleggerfirma som i samarbeid med våre underleverandører fungerer som totalleverandør av varmepumpeløsninger til private boliger og næringsbygg. Vi har lang erfaring i bransjen og er godt kjent med kommunens retningslinjer, slik at vi raskt kan få på plass de nødvendige avtaler og godkjenninger for å utføre arbeidet.


Kontakt oss gjerne


Vi holder til sentralt i Oslo og påtar oss arbeider i Oslo og omegn. Ta kontakt med oss om du ønsker mer informasjon om bergvarmepumper, så skal vi hjelpe deg så godt vi kan og besvare dine spørsmål.


Du finner vår kontaktinformasjon her.

Image
Image
Text
Image
Text

Besøksadresse

Konows gate 81F, 0196 Oslo

Image
Googlemap
Build your own website
Ⓒ Alle rettigheter forbeholdt
Privacy Policy
Din personlige integritet er viktig for oss. Vi bruker hovedsakelig cookies for statistikk og for å forbedre brukeropplevelsen.
Jeg aksepterer
Mer informasjon