Text

Kjøkken og bad

Rørverket utfører alt av rørleggerarbeid i forbindelse med kjøkken og bad i eneboliger, leiligheter og næringsbygg. Vi har et nært samarbeid med våre underentreprenører som utfører de bygningstekniske arbeidene, og kan stille opp som totalentreprenør dersom du har behov for totalrenovering av kjøkken eller bad.

Text

Mange fordeler med moderne bad og kjøkken


Det er mange gode grunner til å pusse opp bad og kjøkken. Den aller største fordelen med å pusse opp er at nyere løsninger er lekkasjesikre. Det kan også lønne seg å pusse opp eldre systemer fordi vi i dag ønsker oss mer komfort i hjemmene våre, samt flere muligheter for nye og moderne løsninger. For å kunne ha det moderne hjemmet du ønsker, bør du tilrettelegge for dette ved å begynne med å pusse opp bad og kjøkken.


Vi er ikke fornøyde før kunden er fornøyd!


Rørverket er en liten, men godt etablert aktør i bransjen. Vår kundegruppe er fornøyde kunder som stadig vender tilbake til oss med nye prosjekter. Vi sørger alltid for at arbeidet vi utfører er kvalitetssikret og i henhold til alle retningslinjer. Derfor leverer vi baderom med sluttdokumenter og FDV-dokumentasjon til våre kunder.


Kontakt oss gjerne


Vi holder til sentralt i Oslo og påtar oss arbeider i Oslo og omegn. Ta kontakt med oss om du ønsker mer informasjon om arbeidet vi utfører i forbindelse med bad og kjøkken, så skal vi hjelpe deg så godt vi kan og besvare dine spørsmål.


Du finner vår kontaktinformasjon her.

Image
Jon Stewy Nilsen
TextImage
Text
Image
Text

Besøksadresse

Konows gate 81F, 0196 Oslo

Image
Googlemap
Build your own website
Ⓒ Alle rettigheter forbeholdt
Privacy Policy
Din personlige integritet er viktig for oss. Vi bruker hovedsakelig cookies for statistikk og for å forbedre brukeropplevelsen.
Jeg aksepterer
Mer informasjon